Клинична пътека при псориазис

Published by

on

 

Здравейте колеги,

Наскоро научих , че в България , нашето псориазисче можело да минава и през клинична пътека,което ни позволява да се лекуваме за 10 дена в някой санаториум или болница.Мисля , че информацията може да е полезна за вас , мен лично Джи Пи-то не ме е информирало, че мога да се възползвам от тази привилегия.Поствам линк , към КП и условията  към нея. Надявам се да съм ви била полезна 🙂

 

КП  номер 247 при Псориазис

 

 

2 Отговори на “Клинична пътека при псориазис”

  1. Аватарът на Мари
    Мари

    Скоро гледах в някакво предаване доц.Кадурина от Военно медицинска академия да говори за някакъв нов метод за лечение, но за жалост съвсем в края го хванах. Някой чувал ли е повече по въпроса?

  2. Аватарът на Сашо
    Сашо

    Това е автоимунно заболяване и за да имате подобрение не трябва да прибягвате към мазила. Проблема е вътрешен а петната по кожата са само това което виждате. Преди години си помогнах с приемането на различни витамини по схема и дълго време нямаше следа от заболяването. От скоро пак имам проблем и посещавам хомеопат. Просто искам да знаете, че проблема не се оправя с мазане. Ако имам добри резултати ще пиша пак за да помогна ако мога и на други като мен. Успех и забравете за кортикостероидите ! Те само вкарват проблема в организма и след това става много по зле !

Вашият коментар